Op werkdagen voor 12.00u besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €75 | Gratis retourneren

JJ Footwear

Verzenden

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd is 1 a 2 dagen.

Als wij je bestelling niet (op tijd) kunnen leveren dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Al onze bestellingen worden verstuurd met nationale vervoerders of wanneer sprake is van verzendingen buiten Nederland door één van haar partners.

Controleer bij ontvangst of je pakket ongeopend en onbeschadigd is.

Kies je leveradres :

Voeg een adres toe en/ of wijzig je leveradres tijdens het afronden van een bestelling

Kies je huis- of werkadres als leveradres.

Verzendkosten in Nederland:

Je betaalt geen verzendkosten bij order met een orderbedrag van meer dan €75. Daaronder worden verzendkosten in rekening gebracht.

Retourneren

Wij vinden het belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Je kunt je aankoop altijd retourneren als deze niet aan je wensen voldoet. Retourneren kan binnen 14 dagen vanaf de dag van ontvangst. Als je aankoop correct is geretourneerd betalen we het aankoopbedrag direct aan je terug. 

Hoe kan ik retourneren?  

Raadpleeg de retourvoorwaarden en bekijk of je aankoop kan worden geretourneerd.

Via de webssite www.jjfootwear.nl kun je op de homepage je retourzending aanmelden. Je wordt dan gevraagd om je postcode en je ordernummer of je track en trace nummer. Vul de vragen verder in en op het einde kun je je eigen DPD return label downloaden en printen.

Dan kun je het pakket meteen in orde maken voor verzending. Plak de DPD-sticker op de doos en breng het pakket naar de jouw geselecteerde DPD Pick-Up & Return Shop.

Retourvoorwaarden

  • Zorg ervoor dat het schoenproduct in exact dezelfde conditie is zoals je deze hebt ontvangen, onbeschadigd en in de originele verpakkingen. Gedragen, beschadigde of gerepareerde schoenproducten worden niet geaccepteerd en worden teruggestuurd naar je adres. Schoendozen dienen ook onbeschadigd bij ons retour te komen (dus in de originele omdoos of verzendzak). Indien dozen zijn beschadigd (beplakte of bestickerde dozen), zal er €5 van de terugbetaling worden ingehouden.

  • De zending van retouren is op eigen verantwoordelijkheid. 

  • Bij retouren die niet binnen 21 dagen vanaf de dag van ontvangst zijn aangemeld, gaat JJ Footwear er van uit dat volledig aan de leveringsverplichting is voldaan. Aangemelde retouren dienen binnen 21 dagen vanaf de dag van ontvangst bij JJ Footwear in bezit te zijn. JJ Footwear heeft het recht om producten te weigeren die later dan bovengenoemde periode worden geretourneerd.

  • Kosteloze retourzending in Nederland (via DPD).

Heb je vragen over retourneren? Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

 

JJ Footwear BV

Bedankt!

Het is gelukt, u heeft zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Gebruik de volgende kortingscode voor 5,- korting op uw bestelling.

Kortingscode:

WelkomNieuwsbrief23