Op werkdagen voor 12.00u besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €75 | Gratis retourneren

JJ Footwear

Winkelwagen

Kies jij voor suède of leren laarzen?

Dameslaarzen zijn er talloze kleuren, materialen en stijlen. Alleen hoe bepaal jij wat het beste bij je past? Met dit artikel helpen we je een keuze te maken tussen suède laarzen en leren laarzen. Onze missie is om iedere vrouw te voorzien van een prachtig paar laarzen, dus ook jou!

De voor- en nadelen van suède dameslaarzen

Suède dameslaarzen zijn heel populair vanwege de uitstraling en het comfort van het materiaal. Het maakt niet uit in welke kleur, maar suède geeft je laarzen een luxe en elegante uitstraling. Daarnaast is het materiaal minder stijf dan bijvoorbeeld leer en geeft het je veel warmte in de wintermaanden. Anderzijds is suède een stuk gevoeliger voor water, sneeuw en modder. Mits je de laarzen goed en vaak behandeld is er niks aan de hand. Alleen vergeet jij na een wandeling je laarzen schoon te maken, dan is het schoonmaken van suède een stuk lastiger. 

De voor- en nadelen van leren dameslaarzen

Het grootste voordeel van leren dameslaarzen is dat ze jarenlang meegaan, maar dan ook echt jarenlang! Laarzen van leer hebben een robuust karakter en is uitstekend als je wil overkomen als een sterke en onafhankelijke vrouw. Anderzijds kan leer koud aanvoelen als de temperaturen beginnen te dalen, maar dit is natuurlijk geen probleem voor een sterke vrouw! Als laatste kan leer een stuk beter tegen water, sneeuw en modder. Je voeten blijven lekker droog en het schoonmaken gaat vrij gemakkelijk.  

Belangrijk om over na te denken

Nu je weet wat de voor- en nadelen zijn van suède en leer kan je een goede overweging maken welke materiaalsoort het beste bij je past. Belangrijk om over na te denken wanneer je de laarzen vooral gaat dragen. Ga je er vooral mee opstap? Kies dan gewoon de mooiste! Alleen ga jij veel wandelen, op vakantie of draag je ze vooral op kantoor? Maak dan een weloverwogen keuze. 

Heb jij al een keuze kunnen maken?

We gaan ervan uit dat dit artikel je hebt geholpen bij de keuze. Voordat je verder gaat kijken willen we je bewust maken dat JJ Footwear laarzen heeft voor iedereen. Als pasvormspecialist bieden wij modieuze laarzen met brede -, smalle – en normale schacht. Veel succes met je zoektocht!

Bedankt!

Het is gelukt, u heeft zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Gebruik de volgende kortingscode voor 5,- korting op uw bestelling.

Kortingscode:

WelkomNieuwsbrief23